2023. június 6. keddNorbert, Cintia
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás
futyi.transindex.ro

ÁLOMFEJTŐKNEK

Harapj a vadmacska cubákjaiba!

Soós Károly Róbert utolsó frissítés: 2006-01-24 12:19:20

Beszélgetünk és közben megkérem, hogy harapjon az arcomba. Belém harap.

1. Csomagolunk. Átmegyek a szomszédba dobozokért. Amíg keresi, kibámulok az ablakon. Az ablak alatt lévő almafán egy kölyök vadmacska ül és bámul a szobába.

Következő kép: a vadmacska megtámadja a kertben vígan legelésző bölényt. A bölény nagyon óvatosan odébb löki a hátsó lábával, vigyázva arra, hogy nehogy kárt tegyen a kis csintalanban. Közben a kertben kapirgáló tyúkok a hasukat fogják a röhögéstől. Csak most veszem észre, hogy a kölyök vadmacskának csirkelábai vannak. Szégyelli magát, besomfordál a szobánkba. Megébredek.
2. A bárban ülök és bámulom a körülöttem lévő embereket. Elkezdődik a játék. A feladat az, hogy megharapd a társad arcát. Hatalmas izomkolosszusok kínlódnak. Nagy a nyeremény, sokan pályáznak rá.

Nézem őket. Tetszik a játék, csak valamiért úgy érzem, itt senki sem fog nyerni. Mintha ez lenne a játék kitalálóinak a célja is. Körülnézek. A szomszéd asztalnál egy fiatal lány ül és kortyolgatja italát. Ismerem. Odamegyek, beszélgetünk, és közben megkérem harapjon az arcomba. Belém harap. Megébredek.