2020. szeptember 26. szombatJusztina
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város
futyi.transindex.ro

ÉS MOST JÖJJÖN UGYANAZ!

Funar tényleg szereti Szász Jenőt

Zénó Tolerancia utolsó frissítés: 2005-11-23 14:36:39

Miután Szász Jenő lángszóróval rohant neki a kisebbségi törvénytervezetnek, Funar megkönnyebbülten felsóhajthatott.

Funar lelkesedéssel beszél Szász Jenőről, akinek a kisebbségi törvény elleni kirohanását csak annyira értette meg, amennyire kellett ahhoz, hogy remekül felhasználhassa a kulturális autonómia projekt szenátusi lekaszálásában.


Szar ügy, ez van,

mondhatná Szász. Imádlak Jenő, köszike, mondhatná Funar. A történet egy az udvarhelyi Star Rádióban leadott hírben csúcsosodik, amiben Funar nem feledkezik meg Szász méltatásáról sem, és ez elég rosszul jöhet ki Jenőnek.

(A híradás mp3-ban innen tölthető le, de gyenge idegzetűeknek nem ajánljuk, mert rossz emlékeket ébreszthet.)

Miután Funar diadalittasan benyögte, hogy Szász Jenő kisebbségi civilként maga is ellene van annak, hogy a "terrorista" RMDSZ törvénytervezetét elfogadják, akkor az RMDSZ első vonala időt kért, és méltóságteljesen visszavonult sírni.

Hogy van az, hogy Szász Jenő, aki úgy nyert Udvarhelyen választásokat, hogy nem is akarta, úgy lett Orbán politikai projektje, hogy neki nem volt saját projektje; és akinek azután is sikerült fenntartania a látszatot, miután megszűnt Orbán politikai projektjének lenni – szóval, hogy is van az, hogy megint ez a Szász Jenő?


Egyszer dolgozik az MPSZ elnöke fél órát

és lám, megint sikerült neki mindent elbasznia. Hát csoda, hogy ettől a történettől az rmdszesek léptei kezdenek elnehezülni? Csoda, hogy bepárásodik a padlófűtéses szolgálati kocsi? Csoda, hogy otthon nem ismeri fel a feleségét? Csoda, hogy éjjel azt álmodja, hogy Funar belesóhajt a nyakába, reggel hideg verítékben ébred és maga is elkezdi azt hinni, hogy Szász Jenő mégiscsak valaki?