2023. június 6. keddNorbert, Cintia
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás
futyi.transindex.ro

SZÁZ JENŐ

Ötletek a Székely Országgyűlés megmentésére

szerk. utolsó frissítés: 2010-11-16 10:13:50

Egy sms szerint Szász Jenő a rendezvény kisajátítására készül. Kreatív csapatunk profi szórólapokkal siet az esemény megmentésére.

November 19-én a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) Magyarországon, az Országházában szervez küldöttgyűlést. Egy sms szerint Szász Jenő a rendezvény kisajátítására készül.

„SZNT-sek figyelmébe. Szász Jenő le akarja nyúlni a jövő hétvégi budapesti Székely Nemzetgyűlést. 100 mpp-sel rátelepedett a rendezvényre” - kering az sms, amelyből nem derül ki küldőjének kiléte.

Mivel attól tartunk, hogy az sms-ben terjedő figyelmeztetés nem bizonyul elég hatékonynak, szerkesztőségünk a küldöttgyűlés megmentése érdekében további figyelemfelkeltő megoldásokon kezdte törni a fejét.

Rögtönzött brainstormingunkon az a döntés született, hogy a célközönség a szórólapok iránt a legreceptívebb, így kreatívunk azonnal munkához is látott. Meggyőződésünk, hogy az alkotóműhelyünkből kikerült professzionális munkák hűen tükrözik az sms-ben megfogalmazott aggodalmakat, és egyszerű, közérthető képi nyelvezetükkel elősegítik a mondanivaló befogadását, ugyanakkor leleményességükben megközelítik - sőt, bizonyos esetekben überelik - az eredeti szöveget.